Besök www.skoda.se
Nya Octavia GreenLine – skattebefriad i fem år

Nya Octavia GreenLine – skattebefriad i fem år

Utöver Scout och G-TEC gör även en nygammal medlem entré i Octavia-familjen. Octavia GreenLine.

Nya Octavia GreenLine, med en ny 110 hästars TDI-motor, har en förbrukning på imponerande 3,2 liter per 100 km. och utsläpp på 85 gram CO2/km. Modellen kvalar in under miljöbilsgränsen och är därmed skattebefriad i fem år.

Skräddarsydd specifikation
GreenLine är en serie som känns igen från flera av Skodas bilmodeller och särskiljs genom en skräddarsydd specifikation för att optimera förbrukning och koldioxidutsläpp. Bilen har bland annat ett sänkt chassi för reducerat luftmotstånd, start-stopp-funktion och regenerativ motorbromsning. Detta gör GreenLine modellerna till det perfekta gröna alternativet.

Octavia GreenLine finns att beställa idag hos Skodas återförsäljare.

Läs mer om konceptet GreenLine här.