Besök www.skoda.se
Vinn startplatser till Tjejvättern och Halvvättern!

Vinn startplatser till Tjejvättern och Halvvättern!

Sugen på att cykla nästa helg? Vi har tio startplatser vardera till Tjejvättern och Halvvättern. Var med och tävla!

För att vara med i tävlingen behöver du ett Instagramkonto. Ladda upp en bild med ditt bästa simplyclever-tips. Det behöver inte ha med bilar eller cyklar att göra – life hacks, husmorsknep och smarta lösningar på vad som helst funkar lika bra.

Tagga bilden med #simplyclever, så är du med och tävlar om startbiljetter till Tjejvättern 7 juni och Halvvättern 8 juni.

Vi har tio presentkort till vardera tävling. Ange vilken av tävlingarna du helst vill cykla i kommentarsfältet under din bild på Instagram. Ladda upp ditt bidrag senast den 4 juni.

En jury bestående av representanter från Skodas redaktion väljer ut och kontaktar vinnarna den 5 juni. Observera att du måste ha en öppen profil samt följa @skodasverige på Instagram för att kunna delta –  vinnarna kontaktas via privat meddelande på Instagram. Vi förbehåller oss rätten att publicera bild på namn/instagramprofil och vinnare i Skodas egna medier.