Besök www.skoda.se
Enkelt och tryggt med konsumentleasing

Enkelt och tryggt med konsumentleasing

Maud Hilmersson från Sollentuna leasar sin nya Fabia.

– För mig är det ett enkelt val. Jag får en sprillans ny bil som jag vet går i alla väder och jag vet exakt vad den kostar mig per månad.

 

Maud Hilmersson hämtade ut en ny Skoda Fabia för ett par månader sedan. Liksom sin förra bil har hon valt att inte äga bilen själv utan enbart hyra den under tre år. Det kallas Skoda konsumentleasing.

I Maud Hilmerssons fall betalar hon en fast månadskostnad på 2 100 kronor. Då ingår 4 500 mil på tre år, fri service, försäkring och sommar- och vinterdäck. Det enda hon betalar är bensinen hon förbrukar.

– Och om jag kört mer än 4 500 mil efter tre år får jag betala 15 kronor per mil, berättar Maud Hilmersson.

Förut ägde Maud Hilmersson lite äldre bilar, vilket ofta innebar en hel del oförutsedda utgifter i form av reparation och underhåll. Nu vet hon vad bilen kostar henne per månad och vad hon har kvar att leva på, vilket är en trygghet.

– Det är klart att jag betalar lite extra för min bekvämlighet, men nu har jag en ny bil i tre år och slipper ligga ute med en kontantinsats som man ofta lägger in när man köper en bil.

Även Mauds 26-åriga dotter har valt Skoda konsumentleasing och har precis hämtat ut en Skoda Citigo med samma koncept.

 

Skoda Konsumentleasing

Den bärande tanken med konsumentleasing är enkelhet. Du bestämmer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. Efter avtalstiden återlämnar du bilen till din Skoda-återförsäljare.

Fördelarna med konsumentleasing är många:

Ingen kontantinsats – inget krav på hanpenning.

Inget ägande – efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen.Restvärde – ingen restvärdsrisk och du behöver inte oroa dig om bilens framtida värde.

Månadsbetalning – du betalar en leasingavgift för nyttjandet baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell.

Avtalstid – oftast 24-36 månader men det finns även möjlighet till längre avtalstid.

Skoda Konsumentleasing kan med fördel kombineras med Skoda Försäkring och Skoda Serviceavtal.

Kontakta närmaste återförsäljare för mer information.