Besök www.skoda.se
Första bilderna på nya Skoda Superb

Första bilderna på nya Skoda Superb

Nedräkningen har börjat. Här är de första officiella bilderna på Skodas nya flaggskepp – Nya Skoda Superb.

Nya Skoda Superb har precis genomgått de avslutande testerna i Sydeuropa inför världspremiären i Prag i februari.

Bakom maskeringen döljer sig den tredje generationens Skoda Superb. En bil som fått nya proportioner, ny design, större utrymmen, innovativ teknologi och högkvalitativ konstruktion.
Nya Skoda Superb är den bästa bil vi byggt någonsin, säger Skoda-chefen Winfried Vahland. Den här senaste generationen kommer att tilltala nya kundgrupper såväl tjänstebilsförare som privata. Bilens kvaliteter tydliggör Skodas kärnvärden och visar vägen för Skodas framtid.

Tredje generationens Superb erbjuder högsta möjliga funktionalitet i ett förädlat utförande. Utrymmet och bagagekapaciteten har återigen utökats och sätter en ny standard i segmentet. Samarbetet inom VW-gruppen ger Superb senaste MQB-tekniken vilket möjliggör kvaliteter som annars oftast återfinns i ännu högre segment.

De avslutande testerna som gjorts på bilen visar att den erbjuder en mycket hög nivå gällande komfort, prestanda och säkerhet såväl som förbrukning, CO2-utsläpp och infotainment och connectivity,

Nya Superb har världspremiär i mitten av februari 2015 i Prag. Introduktionen sker i samband med bilsalongen i Genéve i början på mars och lanseringen är planerad till mitten av 2015. Nya Superb har format piken av Skodas modellserie sedan 2001 och till dags datum har det sålts mer än 700 000 Skoda Superb världen över, inräknat den första och andra generationen.