Besök www.skoda.se
Tjuvtitt på interiören i nya Skoda Superb

Tjuvtitt på interiören i nya Skoda Superb

Vi har fått se designskisser på nya Skoda Superb men hittills har interiören varit hemlig. Här är första bilden.

Nu släpps första bilden på interiören av nya Skoda Superb, något som varit hemligt fram till nu. Designen är hämtad från konceptbilen Vision C från 2014, och chefsdesignern Jozef Kaban har använt sig av ett nytt, mer emotionellt formspråk.

Som alla Skoda-modeller har nya Superb ett generöst interiört utrymme och blir något större än sin föregångare. En högre komfortnivå i kombination med nya tekniska lösningar sätter Superb en ny standard i sin klass, med en nivå som normalt återfinns i bilar ur den högre klassen.

17 februari visas nya Superb upp för världspressen i Prag och för allmänheten i Genéve i början av mars.