Besök www.skoda.se
Så mycket kostar nya Skoda Superb

Så mycket kostar nya Skoda Superb

Nya Skoda Superb lanseras under hösten men redan nu kan du besöka någon av Sveriges alla Skoda-handlare för att beställa en bil. Nedan presenterar vi priset på den tredje generationen Superb.

Den tredje generationen Skoda Superb är rikligt utrustad redan i standardutförandet Ambition som  innehåller avancerade säkerhetssystem som Front Assistant, Crew Protect Assist, trötthetsvarnare och adaptiv farthållare för hastigheter upp till 210 kilometer/timmen. Dessutom är bilen utrustad med 9 airbags, parkeringssensorer  baktill, röststyrning, tre-ekrad läderratt med multifunktion och ett innovativt infotainmentsystem med SmartLink och SmartGate för anslutning till smartphone eller surfplatta.

Utrustningsnivåerna Style och Laurin&Klement innehåller ännu mer utrustning för högre komfort och funktionalitet. Bland annat Bi-Xenon strålkastare och en interiörbelysning med LED-lampor som kan ställas in i tre olika färger beroende på vilken stämning man vill ha i bilen.

Skoda Superb kommer att finnas för provkörning hos landets alla Skoda-återförsäljare under andra hälften av juli och de första leveranserna sker under hösten 2015.

Bilen kommer att kosta från 270 000 kronor och kombitillägget blir 9 000 kronor.

Priset på nya Superb

Mer information om nya Skoda Superb hittar du här.