Besök www.skoda.se
Den mest omtalade bilen på nätet

Den mest omtalade bilen på nätet

Att förväntningarna är höga inför lanseringen av tredje generationen Superb är ingen hemlighet. Enligt färska siffror från TNS Sifo visar det sig att bilen var den mest omtalade på nätet under juni månad.

För att komma fram till detta resultat har TNS Sifo gått igenom 13 850 onlinekommentarer kring billanseringar.  I topp hamnade då Skoda Superb, följt av Mercedes GLE och Renault Kadjar.

På Skoda Sverige gläder man sig över beskedet.
- Förväntningarna på nya Superb var högt ställda, både från oss själva och från våra kunder. Att vi nu är mest omtalade och att Superb hyllats i bilpressen ser vi som ett kvitto på att vi infriat förväntningarna, säger Mikael Sandberg, pressansvarig för Skoda.

Hur kommer det sig att folk är så intresserade av ny Skoda Superb?
- En helt ny design med generösa innerutrymmen i kombination med en stor portion lyxkänsla till ett mycket konkurrenskraftigt pris har fått många kunder att se på Skoda med nya ögon, säger Stefan Nygren, marknadschef för Skoda.

Läs mer om nya Skoda Superb här.