Besök www.skoda.se
Grattis! Ni vann startavgiften till Velothon Stockholm

Grattis! Ni vann startavgiften till Velothon Stockholm

Lägg upp din bästa cykelbild på Instagram och tagga den med #skodacyklar. Då är du med och tävlar om startavgiften till Velothon Stockholm eller ett presentkort från CykelCity värt 1500 kronor. Lägg upp din bild senast 10 september.

En jury kommer utse 5 stycken lyckliga vinnare som presenteras här på Simply Clever den 11 september.

Vinnarbilderna väljs ut av en jury från Skoda Sveriges marknadsavdelning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Anställda inom Skoda Sverige samt Skodas återförsäljarnät kan ej delta i tävlingen. CykelCity finns i Stockholm, Göteborg och Lund.

Nu har vi korat vinnarna i vår Velothon-tävling. De som tog de bästa cykelbilderna är:

@viggen_andersson

@t.gadeborg

@lundell_j

@axelll84

@sebhol86

Grattis önskar vi på Skoda Sverige!